Käsittelyt

Tarjoamme palveluita perinteisestä käsin suoritettavasta autonpesusta aina maalipinnan koneelliseen kiillotukseen ja keraamiseen pinnoittamiseen. Tutustu palveluihimme, räätälöimme autollenne yksilöllisen ja tarkoituksen mukaisen palvelun.

KÄSINPESU

Auton käsinpesu sisältää esipesun liuotinvapaalla pesuaineella ja painepesurilla. Käsinpesu suoritetaan tarkoituksen mukaisella shamppoolla ja välineillä. Lopuksi maalipinta kuivataan liinalla.

VAHAUS

Auton vahaus suojaa maalipintaa kulutukselta, sekä helpottaa puhtaanapitoa. Saatavilla on märkä- ja kovavahaa.

Vahaukseen kuuluu auton esi- ja käsinpesu, raudan- ja pienpoisto, sekä vahaus asiakkaan valitsemalla vahalla. Lopuksi maalipinnan kiillotus liinalla.

Märkävaha on edullinen vaihtoehto useasti autoa pesevälle.

Kovavaha antaa 6-9 kuukautta kestävän ja suojaavan pinnan maalipinnalle. Estää tehokkaasti maalipinnan haalistumista ja kulumista.

SISÄPUHDISTUS JA LAAJA SISÄPESU

Sisäpuhdistus sisältää imuroinnin, pölyjen pyyhinnän ja lasien pesun.

Laaja sisäpesu sisältää sisätilojen puhdistuksen katosta lattiaan, sekä verhoilupesun. Penkkien käsittely suoritetaan märkä-/höyrypesurilla, joten huomioitavana on kuivumisaika 6-8h. Muovi- ja vinyylipinnat, sekä jalkatilanmatot saavat uuden loiston käsittelyn yhteydessä.

KESTOPINNOITE

Kestopinnoite tuo vahaa paremman ja kestävämmän lisäsuojan auton maalipinnalle. Suojan lisäksi pinnoite tuo lasimaisen kovan pinnan maalille ja luo mahtavan syväkiillon, sekä estää haitallista UV-säteilyä.

Käsittely pitää sisällään auton esi- ja käsinpesun, raudan- ja pienpoiston, koneellisen kiillotuksen ja lopuksi keraamisen pinnoitteen.

Pinnoitteen kesto on kolme vuotta tai 70 000 km ja pinnoitteelle myönnetään kirjallinen takuu.

KONEELLINEN KIILLOTUS

Ajan saatossa auton maalipinta kuluu, haalistuu ja naarmuuntuu. Koneellisella kiillotuksella on mahdollista korjata pienimpiä naarmuja ja saada maalipintaan loistoa ja kiiltoa.

Koneellinen kiillotus sisältää esi- ja käsinpesun, raudan- ja pienpoiston, maalipinnan hionnan koneellisesti hiontatahnalla, sekä kiillotuksen. Lopuksi maalipinta käsitellään kovavahalla tai keraamisella pinnoitteella asiakkaan valinnan mukaan.

MOOTTORIN PESU

Moottorin pesu on usein unohdettu, mutta tärkeä asia. Öljyjen, nesteiden tarkastaminen, polttimoiden vaihto ym. on miellyttävä suorittaa kun on puhdas moottori. Mahdolliset nestevuodot helpompi havaita puhtaasta moottorista.

Pesussa suojataan sähkölaitteet ja liitokset kosteudelta. Itse pesu suoritetaan tarkoituksenmukaisella pesuaineella ja painepesurilla.

Moottorin pesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöistä emme ota vastuuta.

Alustapesuja emme suorita.