Koneellinen kiillotus eli myllytys – Tampereen kupeessa

autoa kiillotetaan koneellisesti eli myllytetään tampereen kupeessa talafixillä

Auton koneellinen kiillotus eli myllytys luo auton maalipinnan ikäänkuin uudestaan. Ajan mittaan auton maalipinta haalistuu ja menettää kiiltoaan. Harjapesut ja muut maalipinnan käsittelyt kuluttuvat maalipintaa pikkuhiljaa. Auton koneellisella kiillotuksella eli myllytyksellä korjataan edellä mainitut vauriot ja auton maalipinnasta tulee jälleen kuin uusi.

Auton myllytyksellä saadaan häivytettyä ja tasoitettua myös naarmuja. Noin alle yhden millimetrin syviä naarmuja voidaan hoitaa auton koneellisella kiillotuksella eli käytännössä, jos naarmua ei tunne kynnellä kokeiltaessa, sen voi hoitaa auton myllytyksellä.

Auton koneellinen kiillotus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi

Auton myllytyksessä maalipintaa tietyllä tavalla hiotaan parin mikrometrin verran, joten on hyvä pitää huoli, ettei hiota liikaa ja mennä esimerkiksi auton pohjamaaliin saakka. Kokematon auton myllyttäjä voi saada tuhoa aikaan valitsemalla väärät työtavat ja kemikaalit. Tuomalla autosi meille koneelliseen kiillotukseen, voit olla varma, että myllytys tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla.

Meillä auton koneellisen kiillotuksen hinta on alkaen 230 € (sisältää kovavahan).

Ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi auton myllytykseen!

Teemme auton koneellista kiillotusta autoilijoille, jotka autoilevat seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Kangasala, Pälkäne, Valkeakoski, Hämeenlinna. Meille saa tulla auton myllytykseen tottakai kauempaakin.